Anett Nilsson

Kære du,

Jeg hedder Anett Nilsson og er fysioterapeut gennem 30 år.

 

Jeg elsker kroppen og skelettet. Den er så magisk, vores kære krop. Dens evne til at selvhelbrede, og dens evne til at være i naturlig balance fra fødslen af. Jeg elsker det.

 

Jeg er dybt passioneret omkring at hjælpe mennesker til at finde tilbage til deres naturlige kropsbalance. Til at hjælpe mennesker til at finde tilbage til deres selvhelbredende kraft.

 

Mit hjertebarn er at hjælpe hypermobile og særligt sensitive til at forstå deres særlige kropslige udfordringer, og at hjælpe dem til at leve et liv fyldt med livsglæde, overskud og en stærk, balanceret krop.

Det er også min passion at udbrede viden om hypermobilitet, da der er for lidt viden om dette både blandt fagfolk, i det bredere samfund og blandt de kære hypermobile selv. Alt for mange kommer til mig og aner ikke, at de er hypermobile, og at mange af deres problemer stammer herfra. Det glæder mig at kunne hjælpe med det.

Jeg er selv hypermobil og særlig sensitiv, så jeg kender problemet indefra.

 

Jeg kalder mig selv feminin fysioterapeut. Det betyder, at jeg er helhedsorienteret. Det betyder også, at hos mig får du ikke fysioterapiens standard “3 gange 10 øvelser”.

Du får i stedet en tilgang, der tror på, at du ikke skal presse noget igennem. Fokus er på, at du er tilstede i dig selv og mærker din krop. Og hver gang du får gjort en øvelse, er det godt.

Derudover bruger jeg “hvile stillingen” fra Alexander teknikken: En simpel stilling, hvor du i liggende tilstand heler din rygrad og din krop. Du gør tilsyneladende ingenting – imens heles din krop.

Jeg tror på kærlighed, åbenhed og nysgerrighed.

 

Jeg arbejder på klinik, Axeltorv Fysioterapi, i Helsingør, både som fysioterapeut og med min egen Livsglad Fysioterapi.

NYT: jeg behandler og underviser også i København på “Salig”, på Østerbro (tæt på metro Poul Henningsens Plads)

Så du kan også booke tid med mig, på dette fine og rare sted.

 

Hvis du er interesseret i at se mit uddybende CV, kan du finde det her.

 

Jeg vil elske at hjælpe dig. 

I al kærlighed,

Anett

 

Find min hjælp her