Charlotte Christiansen

Anett har reddet mit liv. Sådan føles det.

Efter flere års sygdom og smertetilstande fandt jeg endelig Anett. Hun konstaterede, at jeg er særligt sensitiv og hypermobil. Det første vidste jeg godt. Det andet anede jeg ikke.

Og så brugte hun sine behandlinger og teknikker til at hjælpe mig til at blive rask.

Jeg kan nå bevæge mig konstruktivt, og har snart ikke flere smerter. Det er intet mindre end et mirakel for mig.

Jeg vil anbefale Anett til alle!

 

Sandra Lundahl

Jeg er på en rejse, hvor jeg dag for dag kommer tættere på mig selv og min indre stemme bliver stærkere.

Jeg tør fylde mer i mit liv, bede om det som giver bedst mening for mig og jeg er ved at lære at have mere fokus på mig selv, i en verden hvor mange kræver min opmærksomhed og energi.

Anett og Alexanderteknikken har været en del af denne proces.

Efter min tredje graviditet som var præget af stærke smerter og slem bækkenløsning, hvor jeg til sidst ikke kunne gå trængte min krop i den grad til varme hænder, at genfinde balancen og samle sig.

Dette har Anett, fra “Livsglad fysioterapi” hjulpet mig med igennem det seneste halve år.

Efter at Anett havde introduceret mig til Alexander teknikken og jeg havde arbejdet intenst med den, lykkedes det mig at gå 7,5 km uden at have smerter, hverken under gåturen eller efter. Det er magisk.

Jeg har stadig smerter, som bevæger sig rundt i forskellige steder i kroppen, men nu har jeg fået redskaberne til at lytte til kroppen og på en kærlig måde arbejde med de som kroppen udtrykker at have brug for.

Jeg vil varmt anbefale Anett, “Livsglad fysioterapi”, som kan noget helt særligt,  både professionelt men også personligt. Jeg følte mig støttet gennem hele processen og det bedste af alt, forstået i det som var svært. Tak!”

 

Emilie Elisabeth Melgaard Jacobsen  anbefaler Livsglad Fysioterapi.

Anett har været en STOR støtte og hjælp for mig under graviditet/efterfødsel – men også da jeg involveret i et biluheld. Hun er så utroligt dygtig til at hjælpe ”tilbage i kroppen”. Hun får mine VARMESTE anbefalinger!

 

Ida Hjære Langkjær

Kæreste Anett

Her kommer min store, varme anbefaling:

Jeg kunne mærke lige med det samme, at jeg ønskede at starte et forløb hos Anett da jeg mødte hende første gang, i en helt anden sammenhæng. Anett udstråler en kærlig varme og omsorg som man mærker så tydeligt når man er i selskab med hende.

Anetts viden om kroppen som helhed, skelettet, anatomi, funktionel træning, kroppens naturlige holdning, reflekser, rygsøjlen, Fysioterapi, Alexander teknik og meget meget mere er fuldstændig mageløs. Al den viden brugte hun tydeligt under hele forløbet, jeg havde hos hende. Jeg følte mig trygt ført ind i Anetts store viden, som hun omsatte på en meget brugbar måde så både min krop og mit hoved forstod det.

Og Jeg har lært så meget hos Anett og bruger det hver eneste dag. Hendes undervisning kommer til at følge mig resten af livet. Mine led føles allerede mere samlede, min holdning mere naturlig og jeg øver mig dagligt på de praksisser, jeg har fået med mig ud i livet. Så et forløb hos Anett har man glæde af i mange mange år!

Det er bæredygtig behandling hos en meget healende fysioterapeut, og det er ikke sidste gang, jeg er kommet hos Anett. Stor anbefaling herfra.

Tak for dig Anett! ”

 

Katrine Birk, uddannelsen i Holistisk Energi Terapeut :

”Yeees!  Vi står SÅ meget stærkere i vores kerne, holder SÅ meget bedre vores energi, og får i øvrigt meget mindre ondt i vores kroppe – når vi bruger den rigtigt.

Tænk at vi i dag sag 26 voksne mennesker, og fik sved på panden af at sidde på en taburet uden ryglæn, eller stå op i 15 min.

Jeg er SÅ glad for Anett Nilsson kom og underviste hele dagen på min uddannelse til Holistisk Energiterapeut, i hvordan vi aktiverer kroppens reflekser og inviterer den til naturlig holdning, som giver lethed, opdrift og indre power.

Det er virkelig vigtigt det her !

Sikken en energiforskel og sikken en fantastisk måde at møde livet på, når vi går, står og sidder på en rar måde for vores led.

For mig har det været en åbenbaring at begynde i behandling hos Anett Nilsson, for måden, jeg bærer min krop på, har været `the missing link` ifht. Hvorfor jeg kan blive så træt når jeg behandler, hvorfor jeg kan blive drænet af at undervise (selvom jeg elsker det !) og hvorfor jeg har svært ved at sige til og fra – det handler sku om, at jeg har ladet livsenergien strømme ud af kroppen, fordi den har været så åben og ustabil.

Når jeg har fokus på at aktivere mine reflekser og få den naturlige holdning, så sker der fantastiske ting for mig rent mentalt og fysisk !

TAK Anett Nilsson ”

 

Josefa Pedersen

“Anett er en VANVITTIG dygtig underviser. Som særlig sensitiv og hypermobil har jeg altid følt mig forkert – jeg er altid blevet super drænet af at gå, da det tager rigtig meget energi at holde mig selv sammen. Efter en workshop hos Anett, så fik jeg så mange ahaoplevelser – men ikke mindst fik jeg HÅB og TILLID til at jeg godt kan træne mig op til et stærkt og samlet system ❤️

Anett er så vigtig for verden med al den viden og erfaring hun har mellem særlig sensitive og hypermobile ❤️”

 

Sus Leth

“At gå hos Anett, er meget mere end fysioterapi Anett mærker ind til hvem du er og hvad du har brug for, og det får jeg så, fysisk, følelsesmæssig og kærligt på 1/2 time, kan jeg ankomme i fuld ‘rustning’ så at sige og så gå derfra i fuld kontakt – intet mindre end fantastisk 🙏💙🌸💙🌸👍🍀👍”  

 

Camille Namaste

“Jeg synes, Anett,du er knald dygtig, du er så fintfølende og jeg mærker din passion uden nogen former for tvivl !”

 

Emilie

“Jeg kom i kontakt med Fys. Anett Nilsson, da jeg har smerter i bækkenet pga. bækken-løsning i min graviditet, og er samtidig hypermobil.

Jeg er 23 år og har altid været en person der styrter rundt og har svært ved at lytte til min krops signaler, og tror jeg kan nå det hele på den halve tid.

Men efter samtaler og behandlinger hos Anett har jeg bla. lært at lytte til min krops signaler, så min krop er kommet mere i ro og balance.

Blot efter et par behandlinger mærkede jeg stor forskel, og jeg er glad for at have mødt Anett og lært af hendes Alexander teknik.

Jeg kan varmt anbefale Anett Nilsson. ”

 

Tonny Rasmussen, osteopat og fysioterapeut

”Jeg oplever afspænding og ro og at være i berøring med min inderste kerne, hvor jeg føler at der åbnes for al min helbredende kraft til at skabe balance og harmoni såvel fysisk som mentalt.”